Mobile menu openmenu
Mapy počasí

Mapy počasí s plynoucí animací

V polovině týdne až kolem 17°C!

15. 3. 2020 | Poslední aktualizace: 00:00 15. 3. 2020 | meteocentrum.cz
  • Facebook
  • Twitter/X
  • RSS
První polovina týdne bude ve znamení jarního počasí, během příštího víkendu ochlazení. V polovině týdne až kolem 17°C! Zdroj fotografie: meteocentrum.cz

V nejbližších dnech očekáváme postupné oteplování. Nejvyšší teploty naměříme během středečního a čtvrtečního dne, kdy teploty vystoupají přes 15°C. Ve středních Čechách a na jižní Moravě počítejme s maximálními teplotami i přes 17°C.

Nejméně oblačnosti nad celou ČR bude ve středu. Co se týká srážek, bude nás v pracovní části týdne provázet převážně suché počasí. Výjimkou bude úterý, kdy se v Čechách v odpoledních hodinách objeví místní přeháňky.

Ohledně konce týdne a příštího víkendu však stále panují značné nejasnosti a předpovědi budeme na základě posledního vývoje modelů upřesňovat. Aktuálně to vypadá na výrazné ochlazení doprovázené víkendovým sněžením.



Ve středu řekne zima své poslední slovo, rozloučí se sněžením a vydatným deštěm

Ve středu řekne zima své poslední slovo, rozloučí se sněžením a vydatným deštěm

Po týdnu trvajících podprůměrných teplotách čekají Moravu a Slezsko před citelným oteplením ještě vydatné srážky a někde i přívaly sněhu.

23. 4. 2024
První polovina nového týdne bude ve znamení zimního počasí

První polovina nového týdne bude ve znamení zimního počasí

Po nejchladnějším víkendu od února i začátek nového týdne pokračuje v chladném rázu a ve znamení srážek, o víkendu by už ale mělo dorazit citelné oteplení.

22. 4. 2024